Ομορφιά, που βρίσκεσαι;Η "ομορφιά" βρίσκεται παντού, όμως δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δυσκολεύομαι να την ανακαλύψω. Καμία "ομορφιά" δεν βλέπω τριγύρω μου, στα χαμένα πρόσωπα των διπλανών μου, στις ουρές των atm και στις παράξενες συζητήσεις. 
Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας είναι σημαντικά, πονηρά και περίεργα, και αν και ειλικρινά το προσπάθησα, δυσκολεύομαι να προσποιηθώ πως τίποτα δεν συμβαίνει.  

Το Fairies of beauty είναι ένα blog που δημιουργήθηκε μέσα στη κρίση, σαν ένα μικρό καταφύγιο για εμάς τις beauty-addicts, για εμάς που σε πείσμα των καιρών εξακολουθούσαμε να βλέπουμε την "ομορφιά" παντού στην καθημερινότητά μας. Βασική μου επιδίωξη ήταν να μείνει πάντοτε ευχάριστο και ανάλαφρο για να μπορεί ο κάθε ξεχωριστός επισκέπτης του να δραπετεύει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Η λάμψη που σε μια μέρα εξαφανίστηκε από τα πρόσωπά μας δεν μπορεί να αναπληρωθεί με λίγο highlighter. Το αγαπημένο μας concealer δεν είναι ικανό να σβήσει την αγωνία από τα μάτια μας.

Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους απέχω τη τελευταία εβδομάδα. Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους θα εξακολουθήσω να απέχω λίγο ακόμη, μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η τελευταία εβδομάδα κύλισε απελπιστικά αργά και αυτή που ήρθε με φοβίζει. Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για καλλυντικά, αν και η αλήθεια είναι πως είχα πολλά να μοιραστώ μαζί σου. Θα έχουμε όμως σύντομα την ευκαιρία. 

Σε όλο αυτό το διάστημα του "διαλείμματος" μας, εγώ θα εξακολουθήσω να αναζητώ την "ομορφιά" σε κάθε πιθανό σημείο. Και όταν τα πράγματα γίνουν λίγο καλύτερα, θα επανέλθω με όλες τις λεπτομέρειες. Και να μην γίνουν όμως, εδώ θα είμαστε για να τα κάνουμε μαζί καλύτερα. 

Μέχρι τότε θα σε "βλέπω" στο instagram, εκεί νομίζω είναι πιο εύκολο και αρμόζει καλύτερα. Οι φωτογραφίες μου επιτρέπουν να "μιλάω" ακόμη και τώρα που δεν ξέρω τι να πω. 

Πάντως στο υπόσχομαι, το διάλειμμα θα είναι σύντομο. Ο,τι και να γίνει, μόλις περάσει το "μούδιασμα", η ομορφιά θα επανέλθει, δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. Λίγες μέρες τις δίνω... 

2 σχόλια:

 1. Ιωάννα μου, καλή σου ημέρα και καλή εβδομάδα.
  Από όσα διαβάζω και από το λίγο που σε ξέρω λόγω των σπάνιων και τυχαίων, "beauty editing συναντήσεις" μας, πιστεύω ακράδαντα ότι η Ομορφιά βρίσκεται μέσα σου. Μάλιστα, ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους εμάς , έχεις την ικανότητα να την περιγράφεις, και άρα να τη μεταδίδεις, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες σου, κάτι που με κάνει να "εγκαταλείπω" πολλές φορές το δικό μου blog και να "καταφεύγω" στο εξαιρετικό δικό σου.
  ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, πάρε τις "ανάσες" σου, αλλά μην σταματάς.
  Βλέπεις, ανήκεις στη γενιά που θα αποδείξει περίτρανα ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι η ελπίδα -ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ- μένει ζωντανή. Απλά, εσείς οι νέοι, κάντε -με όποιες δυνάμεις διαθέτετε- την ελπίδα πράξη.
  Περιμένω ανυπόμονα να "χαμογελάσεις" και πάλι μέσα από τις αναρτήσεις σου και σε ευχαριστώ για όσα μοιράζεσαι απλόχερα μαζί μας.
  Να έχεις ό,τι καλύτερο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειρήνη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο σου που με έκανε πραγματικά να χαμογελάσω σήμερα. Ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως θα διάβαζα κάτι τόσο όμορφο και μάλιστα σε μία τέτοια μέρα. Δεν σταματώ κι αυτό το υπόσχομαι, κάνω ένα σύντομο διάλειμμα και επανέρχομαι. Έχεις απόλυτο δίκιο, η ομορφιά βρίσκεται πάντα μέσα μας κι αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το αμφισβητήσει, ούτε καν στους εαυτούς μας. Σε ευχαριστώ και πάλι.
   Καλή εβδομάδα να έχουμε!

   Διαγραφή