Darphin | Hydraskin Intensive Skin-Hydrating SerumΑν η ενυδάτωση είναι μία από τις βασικές ανάγκες σου, τότε έχω να σου πω πως πρόσφατα ανακάλυψα ένα πολύ αξιόλογο προϊόν για να σου προτείνω. Αναφέρομαι στο Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum της Darphin.

Το πρόβλημα:
Είναι αλήθεια πως όλο το χρόνο, ιδίως δε τώρα το καλοκαίρι, οι συνθήκες της καθημερινότητας πλήττουν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και ως εκ τούτου ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για τα προβλήματα που ενδεχομένως θα εμφανίσει. Το στρες, η ρύπανση, το κλιματιστικό και ο ήλιος, μπορούν να της προκαλέσουν αφυδάτωση και να αλλοιώσουν την όμορφη εικόνα της. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα δείχνει κουρασμένη, θαμπή και δύσκαμπτη, ενώ η υφή της είναι τραχιά και ανομοιόμορφη. Παράλληλα λεπτές γραμμές αρχίζουν να εμφανίζονται στην επιφάνεια της ενώ ακόμη και τα πιο ξηρά δέρματα μπορεί να παρατηρήσουν μια σχετική αύξηση της λιπαρότητας της. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η απώλεια υγρασίας του δέρματος, αναγκάζει τον οργανισμό να προσπαθεί να την αναπληρώσει. Επειδή όμως τα αποθέματα νερού δεν επαρκούν, την έλλειψή τους προσπαθεί να συμπληρώσει η έκκριση σμήγματος. Αυτό όμως εγκυμονεί κινδύνους για το δέρμα, πρώτον γιατί μας "ξεγελά" κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως το δέρμα μας δεν έχει ανάγκη από εντατικότερη ενυδάτωση, δεύτερον γιατί μπορεί να προκαλέσει εξάρσεις ακμής ή και να εντείνει την ακμή που ήδη αντιμετωπίζουμε. Βλέπουμε λοιπόν πως αφετηρία κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας, είναι στην πραγματικότητα η έλλειψη σωστής ενυδάτωσης. Επίσης συνειδητοποιούμε πως η ενυδάτωση είναι πρωταρχική ανάγκη της επιδερμίδας, όποιος κι αν είναι ο τύπος της.  

Η λύση:
Καταλαβαίνω φυσικά πως τώρα το καλοκαίρι η "υπερφόρτωση" του δέρματος με πολύ ενυδατικά προϊόντα δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Από τη μία ζεσταινόμαστε, από την άλλη παρατηρούμε λιπαρότητα, θέλουμε λοιπόν να αισθανόμαστε το δέρμα μας όσο το δυνατόν πιο ελεύθερο, πιο ανάλαφρο. Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους το Hydraskin Intensive Serum της Darphin είναι η ιδανική λύση.


Η σύνθεσή του είναι απαλή και ανάλαφρη, απίστευτα λεπτόρρευστη, του επιτρέπει να απλώνεται σαν νερό στην επιδερμίδα και να απορροφάται άμεσα από αυτήν χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Με υφή που θυμίζει νεράκι, όχι μόνο δεν το αισθάνεσαι στο πρόσωπό σου, αλλά παράλληλα νιώθεις πως σε δροσίζει και σε αναζωογονεί. Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι πολύ αποτελεσματική. Μετά από λίγες χρήσεις το δέρμα σου δείχνει ενυδατωμένο, φωτεινό και ελαστικό, με μια λέξη ομορφότερο. Ακόμη, παραμένει ανθεκτικότερο στις επιθέσεις της καθημερινότητας και ως εκ τούτου καλά προστατευμένο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να διατηρεί πιο εύκολα την υγιή του κατάσταση, ακόμη και τώρα το καλοκαίρι.
Στην πολυτελή του σύνθεση συναντούνται τα καλύτερα βοτανικά συστατικά, σχηματίζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης. Αποκορύφωμα της δράσης του είναι το ρόδι που βοηθά στην αποτελεσματική κυκλοφορία του νερού και στην ομοιόμορφη κατανομή του, το urea που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας, βοηθώντας την επιδερμίδα να συγκρατεί το νερό, και το polyquaternium που εξισορροπεί τα επίπεδα νερού και λιπιδίων, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.   

Πρόκειται για ένα serum που θα λατρέψεις, όποιος κι αν είναι ο τύπος επιδερμίδας σου. Μπορείς να το εφαρμόσεις πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό πριν τη κρέμα σου. Το βράδυ μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις και σκέτο, ως εντατική θεραπεία. Έχω παρατηρήσει πως λειτουργεί και ιδανικά σαν βάση, πριν το makeup, αφού συμβάλλει στην περισσότερο ομοιόμορφη εφαρμογή του. Όπως κάθε προϊόν Darphin, έτσι κι αυτό χαρακτηρίζεται από ένα προσεγμένο, ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα που κάνει την εφαρμογή του ακόμη πιο απολαυστική. 

1 σχόλιο: