L'Oreal Professionnel | Steampod Cristal Temptation & Dual Stylers
H L'Oreal Professionnel μας έχει ξετρελάνει με τα νέα της. Αυτό το φθινόπωρο εμφανίζεται δυναμικά στο προσκήνιο με πρωτοποριακά προϊόντα που αλλάζουν τα δεδομένα στο styling και την περιποίηση των μαλλιών. Συμβιβάζοντας θα λέγαμε τα ασυμβίβαστα, δημιουργεί και μας παρουσιάζει επαναστατικές φόρμουλες που στόχο έχουν να μας προσφέρουν ονειρεμένο styling και ταυτόχρονα αποτελεσματική περιποίηση, ώστε να μπορούμε κι εμείς να διαμορφώνουμε το look που προτιμάμε, όσο συχνά θέλουμε και κυρίως, χωρίς ενοχές.


  • Steampod Cristal TemptationΣου το έδειξα και στα αγαπημένα του μήνα, σου είπα μάλιστα πως έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Το Steampod είναι μία συσκευή ισιώματος των μαλλιών, πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά με εντυπωσιακή διάρκεια, χωρίς να τα φθείρει, χωρίς να τα ταλαιπωρεί. Απεναντίας τους χαρίζει μεταξένιο και λαμπερό τελείωμα, απόλυτα επαγγελματικό.

Το μυστικό του βρίσκεται στην τεχνολογία του. Όπως φανερώνει και το όνομά του, βασικό του γνώρισμα είναι ο ατμός. Το Steampod παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού που διαχέεται ομοιόμορφα στις τούφες και δημιουργεί το αξιοζήλευτο αποτέλεσμα που σου περιέγραψα. Σε συνέργεια με τις ανοδιωμένες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή, προσφέρει στα μαλλιά απόλυτο ίσιωμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Παράλληλα διαθέτει και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία (από 170 έως 210 οC) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και τον βαθμό ευαισθητοποίησης της τρίχας.

Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι άριστα διαμορφωμένα, εκατό τοις εκατό ίσια και πειθαρχημένα. Είναι λεία, μεταξένια απαλά και πάρα πολύ λαμπερά. Δεν μοιάζουν άτονα και δύσκαμπτα, αλλά έχουν νεύρο, ζωντάνια και ελευθερία κίνησης. Επειδή λούζω τα μαλλιά μου σε καθημερινή βάση (άντε μέρα παρά μέρα το πολύ) δεν μπορώ δυστυχώς να απολαύσω τα οφέλη εκπληκτικής διάρκειας και αντοχής που προσφέρει το Steampod. Αν όμως εσύ αποφεύγεις να λούζεις τόσο συχνά τα μαλλιά σου, σίγουρα θα εντυπωσιαστείς από τις επιδόσεις του και σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις το ίσιωμα την επόμενη μέρα, ενδεχομένως ούτε τη μεθεπόμενη. Με τον τρόπο θα προκαλέσεις ακόμη μικρότερη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας σου.    

Και λέω ακόμη μικρότερη φθορά, γιατί στην ουσία το Steampod προκαλεί εντυπωσιακά μειωμένη φθορά στην τρίχα σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευές ισιώματος. Άλλωστε, όπως είπαμε και παραπάνω, μιλάμε για τη συσκευή που συνδυάζει το styling με την περιποίηση. Αν μάλιστα συνδυάσεις τη χρήση του με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης και προστασίας Steampod, τότε όχι μόνο δεν θα ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου, αλλά αντίθετα θα τα περιποιηθείς. 


Και ακόμη δεν σου είπα το καλύτερο. Αυτό το φθινόπωρο το Steampod κυκλοφορεί σε μία συλλεκτική έκδοση εκπληκτικής ομορφιάς. Διακοσμημένο με πολύτιμα κρύσταλλα Swarovski, το Steampod Cristal Temptation μετατρέπεται σε αληθινό κόσμημα για το δωμάτιο μας και μας μαγεύει με την ομορφιά και τις επιδόσεις του.

Αν έπρεπε να βρω κάποιο αρνητικό στοιχείο, αυτό θα ήταν η τιμή του. Φυσικά και αξίζει τα χρήματά του (και με το παραπάνω θα έλεγα εγώ που το έχω δοκιμάσει), όμως είναι αλήθεια δύσκολη η απόφαση να διαθέσεις τόσα χρήματα για τα μαλλιά σου. Από την άλλη, πρόκειται για μία επαγγελματική συσκευή, ποιοτικά και αισθητικά ανώτερη από τις υπόλοιπες, με αποτελέσματα που δεν συγκρίνονται με τα συνηθισμένα. Ας το δούμε σαν μια επένδυση, σαν ένα δώρο με "παραλήπτη" τα μαλλιά μας. Άλλωστε, μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα, είδα πως σε πολλά σημεία διατίθεται με έκπτωση μεγαλύτερη ακόμα και από το 35%. 


  • Dual Stylers by tecni.ArtΚαι από το Stampod περνάμε στα Dual Stylers, στα νέα 2 in 1 προϊόντα της L'Oreal Professionnel που συνδυάζουν το styling και την περιποίηση. Η διπλή τεχνολογία τους περιλαμβάνει κρέμα για syling και gel για έντονη θρέψη και όλα αυτά σε ένα μόνο προϊόν. Πιέζοντας το σημείο "στόχο" βγαίνουν στην παλάμη σου δύο διαφορετικές υφές. Η μία θα σου δώσει την επιθυμητή διαμόρφωση (διαφορετική για κάθε προϊόν), η άλλη θα προστατέψει τα μαλλιά σου από θερμότητα μέχρι και 230 βαθμών και θα τα περιποιηθεί. 

Το μοβ (Sleek & Swing) προσφέρει αποτέλεσμα λείανσης για μαλλιά με ανεξέλεγκτο όγκο που φουντώνουν εύκολα και διαμορφώνονται δύσκολα. Το προϊόν ελέγχει το φριζάρισμα και παράλληλα επιτρέπει στην τρίχα να κινείται ελεύθερα. Το πράσινο (Liss & Pump Up) απευθύνεται στην αντίθετη κατηγορία μαλλιών. Προσφέρει εντυπωσιακό όγκο και απαλή υφή στα άτονα μαλλιά και ταυτόχρονα τα βοηθά να αντιστέκονται στην υγρασία. Τέλος το κίτρινο (Bouncy & Tender) διαμορφώνει τις μπούκλες, τις αφήνει απαλές στο άγγιγμα και τις προστατεύει από την υγρασία. Στα δικά μου μαλλιά που δεν έχουν μπούκλες, δημιουργεί όμορφους κυματισμούς και αποτέλεσμα που δεν φριζάρει. Πιστεύω πως σε σγουρά μαλλιά θα λειτουργεί πολύ καλύτερα. Από τα τρία μάλιστα θα έλεγα πως το κίτρινο είναι το αγαπημένο μου.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τα παραπάνω;
Ποιο θα ήθελες να δοκιμάσεις;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου