DSQUARED2 | WILDΣήμερα μιλάμε "για εκείνον", για το σύζυγο, το αγόρι, το φίλο, τον αδερφό, ή τον πατέρα μας, για τον ξεχωριστό εκείνον άνδρα τέλος πάντων που υπάρχει στη ζωή μας. Αλήθεια, πόσες φορές δεν βασανίστηκες μέχρι να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για να του προσφέρεις; Ομολογουμένως δύσκολη υπόθεση. Εδώ που τα λέμε οι άντρες είναι λίγο περίεργοι και οι επιλογές γι'αυτούς πολύ περιορισμένες. Προσωπικά, εδώ και καιρό έχω καταφύγει στην παλιά, κλασσική και πλέον ασφαλή λύση: το άρωμα. Το άρωμα βέβαια, τι καλύτερο; Και μάλιστα έχω ένα πολύ καλό να σου προτείνω. 

Πρόσφατα βρέθηκα στην παρουσίαση του WILD, του νέου ανδρικού αρώματος του οίκου DSQUARED2. Γενικά θέλω να ξέρεις πως είμαι πολύ περίεργη στο θέμα "ανδρικά αρώματα". Λίγα είναι εκείνα που με εντυπωσιάζουν και ακόμη λιγότερα εκείνα που θα πρότεινα στο φίλο μου. Το συγκεκριμένο όμως από τη πρώτη στιγμή μου δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 
Πρόκειται για ένα ξυλώδες άρωμα με νότες λεβαντίνης, ρητίνης, opoponax, λάβδανου, φυτικού κεχριμπαριού και γήινες νότες. Είναι πλούσιο, αρρενωπό, σύγχρονο, ατίθασο και πολύ sexy. Θεωρώ πως προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε γούστο και πως μπορεί να φορεθεί και να υποστηριχθεί από κάθε άνδρα. Όταν το έδωσα στον φίλο μου και το δοκίμασε, μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Του ταίριαξε "με τη μία" που λέμε, έμοιαζε τόσο οικείο πάνω του και ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερο. Εκείνος δε, ενθουσιάστηκε!


Η έμπνευση πίσω από το άρωμα είναι ο σύγχρονος άνδρας. Αν και εγκλωβισμένος στην αστική κοινωνία που τον περιβάλλει, εκείνος διψά για την ελευθερία. Ο αυθορμητισμός, η αυτοπεποίθηση και η εκρηκτικότητα που σιγοκαίνε μέσα του, τον παρασύρουν σε μέρη αλλιώτικα, όπου η ελευθερία είναι τρόπος ζωής και η επανάσταση ιδεολογία. Το WILD ενσαρκώνει το πάθος και την ατίθαση φύση του σύγχρονου άνδρα και μετατρέπεται στο μονοπάτι που ενώνει το αστικό περιβάλλον με τη φύση, με το χώρο δηλαδή που αντικατοπτρίζει τα βαθύτερα ένστικτα του.   

Δηλωτική της σύνδεσης του αρώματος με τη φύση είναι και η διαφημιστική καμπάνια που πλαισιώνει το άρωμα. Ένα δυνατό μαύρο άλογο, με ανάγλυφους μύες και ατίθαση ομορφιά και ένας δυνατός γοητευτικός άνδρας, με καλοσμιλευμένο σώμα και εκρηκτικό ταμπεραμέντο, δημιουργούν ένα sexy (προκλητικό θα έλεγα) κλίμα που ταυτίζεται απόλυτα με τη φύση και το άρωμα. 
Πίσω από τη καμπάνια βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς φωτογράφους στη βιομηχανία της μόδας, ο Steven Klein. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εικόνες του μοντέλου δεν είναι στημένες, αλλά αποτελούν στιγμές ανεξέλεγκτης απελευθέρωσης. Ίσως γι'αυτό μάλιστα να είναι τόσο "ξεσηκωτικές" (πάρε βαθιά ανάσα!).
Εκτός από το Eau De Toilette (30, 50 & 100 ml) στην ίδια σειρά θα βρεις και τα after shave lotion, shower gel και alcohol-free deodorant stick.Αν λοιπόν είσαι στη διαδικασία αναζήτησης δώρου για τον άνδρα που υπάρχει στη ζωή σου, ή εκείνος στη διαδικασία αναζήτησης αρώματος, ρίξτε μια ματιά στο συγκεκριμένο. Είμαι σίγουρη πως και οι δυο θα το ευχαριστηθείτε.